BESTIL TILBUD - KLIK HERProfessionel byggerådgivning er med til at sikre, at dit byggeprojekt eller vedligeholdelses- og renoveringsprojekt får de bedst mulige forudsætninger for en succesfuld gennemførsel.

 

Byggerådgivning er derfor relevant for både privatpersoner og boligforeninger.

Hvordan skal jeg gribe mit byggeprojekt an?

Uanset om du er privatperson, der skal i gang med at bygge et parcelhus, eller at du repræsenterer en boligforening (eksempelvis en andelsbolig- eller ejerforening), der skal have gennemført et større renoverings- eller vedligeholdelsesprojekt, er det en god idé at starte med at få kompetent byggerådgivning af eksperter med erfaring inden for byggefaget.

Professionel byggerådgivning kan omfatte discipliner som udførelse af tilstandsvurderinger, gennemførsel af projektering, indhentning af tilbud fra leverandører samt ikke mindst byggestyring i forbindelse med gennemførelsen af selve byggeprojektet.

Særligt projekteringen er en helt afgørende fase i et nyt byggeprojekt, idet du under projekteringen træffer en lang række valg, som byggeprojektets succes efterfølgende kommer til at hvile på.

Hvem tilbyder byggerådgivning?

Byggerådgivning tilbydes typisk af rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer med ekspertise inden for alle facetter af byggeprojekter og renoverings- eller vedligeholdelsesprojekter.

Den rigtige ingeniør- eller arkitektvirksomhed kan altså hjælpe dig eller jer med udførelse af opgaver som jordbundsprøver, bygningsgennemgang i forbindelse med vedligeholdelsesopgaver, udarbejdelse af arkitekttegninger, valg af byggematerialer, vurdering af energimæssige forhold med videre.

Kontakt os for flere oplysninger om byggerådgivning.Top