BESTIL TILBUD - KLIK HERKøberrådgivning i forbindelse med køb af hus er en rigtig god idé

 

Du/I får en teknisk gennemgang af hele huset og de dokumenter der foreligger, herunder en gennemgang af tilstandsrapport og evt. energimærke – udgiften til køberrådgivning er meget lille i forhold til husets pris og andre nødvendige handelsomkostninger.

Køberrådgivning – det handler om din privatøkonomi

Køb af bolig må betragtes som en ”alvorlig” økonomisk handling for de fleste private. Det er derfor meget vigtigt, at du køber en bolig hvor du kender boligens stand og eventuelle forventelige fremtidige vedligeholdelses- og istandsættelsesomkostninger. Det er også vigtigt at du ved, at din privatøkonomi kan bære, således at du kan flytte ind og bo trygt i din nye bolig i mange år frem uden overraskelser.

Sådan foregår køberrådgivning

Når du har fundet det hus du vil købe – skal du tage forbehold i købsaftale om, at du ønsker en byggeteknisk gennemgang med en uvildig byggesagkyndig inden handlen er endelig. Her efter kontakter du Ingeniørfirmaet Henrik Møgelgaard for nærmere aftale mht. pris og tidspunkt.
Vi mødes efter nærmere aftale på ejendommen og gennemgår i fællesskab hele huset inkl. tilstandsrapport. En gennemgang tager ca. 1-1 ½ time. I forlængelse af gennemgangen får du en mundtlig konklusion/resumé, som sikre at du helt præcist ved hvad du køber eller om du skal ”løbe skrigende bort”.Top